B & B De Nieuwe Warande

hotels

Quirijnstokstraat 14
5012 TC Tilburg
Telefoon 06 - 40147517
Fax
E-mail info@denieuwewarande.nl
Website www.denieuwewarande.nl

 

Dichtstbijzijnde bushalte (lijn 1) op 1800 m. Het is een Bed & Breakfast met een aangepaste kamer.

 

Er is nog geen invalidenparkeerplaats
Er is een natuurlijke gidslijn naar de entree.
De keuken in algemene verblijfsruimte is niet aangepast en niet onderrijdbaar. Het keukenblad zit op een hoogte van 93 cm. De bedieningselementen zitten te dicht in de hoek.
Het toilet in de algemene verblijfsruimte heeft een schuifdeur. De toiletpot steekt 56 cm uit de achterwand. Er zijn 2 opklapbare beugels van 85 cm. Er is een kleine wastafel met draaikraan, daarboven geen spiegel. Er is geen alarminstallatie en er ontbreken 2 kledinghaken. In de privé badkamer voorzien van anti-slip vloer, is een douche zitje. en een grotere wastafel met hendelkraan. de spiegel hangt hier op 135 cm hoogte. Ook hier ontbreken kledinghaken op de juiste hoogte. Voor het privé invalidentoilet zijn de opmerkingen van het algemene invaliden toilet ook van toepassing, behalve is er vanwege de plaatsing van de toiletpot geen 120 cm ruimte voor deze toiletpot.
Blinde geleide- en hulphonden zijn toegestaan. Normaal worden geen honden toegelaten i.v.m. eigen honden en andere loslopende dieren!. Bij glazen deur zit nog geen contrast op ooghoogte.
Invaliden slaapkamer+ verblijfsruimte: Zeer grote ruime kamer met zitje en hoge tafel met 2 stoeltjes, ruim bed met een hoogte van +/- 50 cm en de kledingkast heeft alleen een kledingstang hangen op normale hoogte maar er word nog een stang op rolstoelhoogte bij gehangen.

31-01-2018
Er volgen nog de nodige (kleine) aanpassingen/afwerkingen en bij elke klant word zo nodig ter plaatse nog bekeken of er iets aangepast moet/kan worden. Op de eerste verdieping is nog een grote verblijfsruimte/slaapkamer met aparte douche ruimte en een low budget slaapkamer te huur. Deze zijn alleen via een trap bereikbaar.

Totaal aantal records: 257 Gevonden: 1